از سوی رییس واحد دره شهر تشریح شد؛ برنامه های دانش بنیان واحد دره شهر برای درآمد زایی

دکتر علی کرمی رئیس واحد دره شهر با بیان اینکه شهرستان دره شهر در یک منطقه کشاورزی و حاصلخیز واقع است، عنوان کرد: واحد دره شهر می تواند با راه اندازی شرکت های دانش بنیان در این راستا اقدامات اساسی در کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و درآمد زایی برای  واحد انجام دهد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس واحد دره شهردر توضیح اقدامات در دست انجام  این واحد برای راه اندازی شرکت های دانش بنیان، عنوان کرد: به دلیل اینکه شهرستان دره شهر منشا بکر گیاهان دارویی است، عملیاتی کردن شرکت “دانش بنیان شناسایی کبیر کوه، کشت و فراوری گیاهان دارویی” می تواند در درآمد زایی و کاهش وابستگی واحد به شهریه دانشجویان مفید واقع شود.

علی کرمی افزود: ثبت و عملیاتی کردن یک شرکت آموزشی در حوزه IT و آموزش مجازی نیز از دیگر اقدامات واحد دره شهر برای سرمایه گذاری و راه اندازی شرکت های دانش بنیان است.

رئیس واحد دره شهر با بیان اینکه کشاورزی در استان ایلام یکی از راه های کسب درآمد است،گفت: بر این اساس راه اندازی شرکت دانش بنیان کشت ارگانیک در حوزه محصولات کشاورزی از اقدامات واحد دره شهر برای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و درآمد زایی واحد است.

وی خاطر نشان کرد: واحد دره شهر با انجام این کار می تواند منطقه را به سمت کشت ارگانیک پیش  ببرد و از این راه برای واحد بودجه و درآمد جذب کند.