۳

دوره آموزش اسکان اضطراری و ایستگاه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد.

خبرنگار آنا واحد دره شهر-   به مناسبت روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر از۱۸ تا ۲۴اردیبهشت مصادف با نودمین سال شکل گیری این جمعیت باشعار” صلح ودوستی برای همه برای همیشه” دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر با همکاری امور جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان دره شهر اقدام به برگزاری دوره آموزش چادر زنی  و اسکان اضطراری  برای دانشجویان این واحد نمودند. همزمان با این دوره آموزشی ” ایستگاه سلامت ” برپا شد که کارکنان ، اساتید و دانشجویان مورد تست فشار خون قرار گرفتند.

خانم رعنا صفی خانی مسئول امور جوانان هلال احمر و مربی این دوره آموزشی گفت: تلاش می‌کنیم در این هفته فعالیت‌های هلال‌احمر را به جامعه معرفی کنیم و مشارکت مردم را در این نهاد داشته باشیم، یکی از اهداف کلی ما این است که مردم هلال‌احمر را بشناسند  به همین منظور اولین دوره آموزشی خود را  در آغاز هفته هلال احمربا همکاری روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دره شهر در محوطه این دانشگاه برگزار نمودیم که مورد استقبال پرسنل و دانشجویان قرار گرفت.

۱

۴

یک دیدگاه در “برگزاری آموزش اسکان اضطراری و ایستگاه سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر به مناسبت هفته هلال احمر