مهندس محسن هاشمی: برپایی سالن مجزای دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران تلاش ارزنده ای بود که انجام شد

۶۳۵۹۸۲۲۲۷۳۷۹۴۵۸۶۷۲

ظهر روز گذشته معاون عمرانى دانشگاه آزاد اسلامى از سالن دانشگاه آزاد اسلامى در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللى کتاب تهران بازدید کرد.

وی با بیان اینکه حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه کتاب سال گذشته موفقیت آمیز بود، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باید با توجه به تغییر مکان نمایشگاه کتاب غرفه ای با معماری مطابق با ماهیت دانشگاه طراحی کند که اختصاص به خود دانشگاه داشته باشد و با کمبود جا مواجه نشویم.

معاون عمران دانشگاه آزاداسلامی ادامه داد: در راستای معرفی هر چه بهتر دانشگاه آزاد اسلامی می توان در بسته هایی که با کتاب ها عرضه می شود، بازدیدکنندگان و مراجعه کنندگان به نمایشگاه کتاب را در جریان موفقیت های بزرگترین دانشگاه حضوری جهان قرار دهیم تا از این طریق مردم با دانشگاه آزاداسلامی آشنا شوند. این کار راه بسیار مناسبی برای ترغیب دانشجویان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.

لازم به ذکر است مهندس هاشمى در این بازدید با مسئولان غرفه هاى شرکت کننده در سالن دانشگاه آزاداسلامی به گفت و گو پرداخت و از وضعیت مجلد هاى حاضر در این سالن قرار گرفت.

همچنین معاون عمرانى دانشگاه آزاد اسلامى در گفت و گو با تنى چند از بازدیدکنندگان از سالن دانشگاه آزاداسلامی، میزان رضایت آنها از این سالن را جویا شد.