پذیرش دانشجو در واحد آکسفورد دانشگاه آزاد اسلامی از مهر امسال

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از پذیرش دانشجو در واحد آکسفورد دانشگاه آزاد اسلامی از مهر امسال خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مهر، فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «واحد آکسفورد دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری چند واحد داخلی این دانشگاه از مهر امسال پذیرش دانشجو خواهد داشت.»او ادامه داد: «در این واحد قرار است حدود ۷ رشته دانشگاهی تدریس شود. این رشته‌ها مربوط به حوزه‌های فنی‌و مهندسی و علوم انسانی است.»معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «رشته‌های راه‌اندازی شده در واحد بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقاضای ایرانیان خارج از کشور و چند دانشگاه کشور انگلستان بوده است.»حسین‌زاده لطفی گفت: «در این واحد قرار است حدود ۵ رشته در حوزه علوم انسانی و دو رشته در حوزه فنی‌ومهندسی در دوره‌های تحصیلات تکمیلی راه‌اندازی شود.»