توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق محروم از برکات و دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است

دکتر محمد علی کرمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانشجویان، اساتید و کارکنان  این واحد گفت “ یکی از مهم ترین افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی ، نقش چشمگیر این دانشگاه در فعالیتهای علمی و تحقیقاتی کشور و جهان است .امکانات و تجهیزات بسیار مدرن این دانشگاه در سامانه آزمایشگاه های همکار  دانشگاه آزاد اسلامی( ساها) و تاسیس شرکت های دانش بنیان همچنین ارتباطات فراوان این دانشگاه با مراکز علمی جهان فرصتی را فراهم آورده است که تحقیقات دست اول  و ارزشمندی در شاخه های مختلف علمی در این دانشگاه صورت گیرد و زمینه ساز انجام تحقیقات علمی بنیادی برای پژوهشگران  مستعد این مرز و بوم باشد. ایشان با اشاره به حضور فعال اعضای هیات علمی و دانشجویان  دانشگاه آزاد اسلامی در سمینارها، نشستها و مسابقات علمی مختلفی که در سراسر جهان برگزار می گردد گفت: در اغلب موارد این حضور موجب کسب افتخارات و رتبه های اول و برگزیده کشوری و جهانی در مسابقات متعدد شده است و این مایه مباهات برای دست اندرکاران این دانشگاه می باشد.

alikarami2

دکتر علی کرمی با اشاره به پیام هوشمندانه مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ۱۳۹۵ به عنوان اقتصاد مقاومتی  اقدام و عمل گفت: ((در این پیام به لزوم حرکت و اقدام عملی در جهت اقتصاد مقاومتی تأکید  شده است و ما نیز بایستی تلاش کنیم تا اقتصاد مقاومتی را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی گسترش داده و درجهت عملی سازی فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداریم . ))

وی افزود: سیاست دانشگاه در خصوص تاسیس شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد و فناوری و سعی در کم کردن وابستگی به شهریه دانشجویی و ایجاد درآمد از طرحهای پژوهشی  از جمله مصادیق بارز اقدام عملی در جهت اقتصاد مقاومتی می باشد. وی همچنین گسترش رشته ها در مقطع تحصیلات تکمیلی متناسب با نیاز شهرستان و استان را از سیاستهای این دانشگاه عنوان کرد.

رئیس واحد دره شهر ضمن تقدیر از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشوراظهار داشت دانشگاه آزاد اسلامی یک پشتیبان محکم برای مشتاقان تحصیلات عالیه است و برکات زیادی هم در داخل کشور وهم در عرصه بین المللی داشته است .

وی با اشاره به تاثیرات مثبت دانشگاه ازاد اسلامی واحد دره شهر در این منطقه محروم و برخورداری همه اقشار جامعه از امکان ادامه تحصیل در محل زندگی خود ، از دانشگاه ازاد اسلامی بعنوان یکی از برکات و دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی یکی از عوامل اصلی وتاثیرگذار در راستای افزایش قشر متخصص جامعه درحوزه های مختلف است وحضور اساتید و دانشجویان این دانشگاه درکنفرانسها وهمایشها ی بین المللی وکسب افتخاراتی عظیم به نام ایران اسلامی جلوه های ویژه ای داشته است ودر این راستا زحمات دانشگاه آزاد اسلامی قابل تمجید و تقدیر می باشد .
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر نیز به عنوان یکی از شاخه‌های این درخت تنومند۲۴ بهمن ماه ۱۳۸۰مورد تصویب هیات امنا قرار گرفت و  تاسیس و فعالیت آموزشی خود را با دو رشته تحصیلی در سطح مرکز در مهر ماه ۱۳۸۲ آغاز کرد. به لطف خداوند متعال این واحد دارای  ۲۰ هکتار زمین و ۷۰۰۰ متر مربع فضای ساختمانی و تعداد زیادی عضو هیات علمی می باشد . علاوه بر خدمات علمی و آموزشی این واحد می توان به خدمات دیگر دانشگاه از جمله : ارائه خدمات ورزشی در۱۶ رشته   ، برگزاری کارگاه های آموزشی به میزان ۲۵۰۰ ساعت ودر قالب ۴۳ دوره برای کارکنان و اعضای هیات علمی ، پرداخت تسهیلات مالی به اعضای هیات علمی و کارکنان ۶۴ مورد ، راه اندازی کتابخانه با ۳۷۰۰۰ جلد کتاب ، چندین مورد مقالات معتبر علمی و پژوهشی ،برگزاری همایش های ملی ومنطقه ای متعدد، کتاب های تالیف  شده توسط اعضای هیات علمی و…  . آقای علی کرمی ابراز امیدواری کرد با سعی وتلاش بیشتر وبا برنامه ریزی دقیق و مدون در جهت گسترش علم ودانش و پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه آزاد اسلامی  این حرکت علمی را ادامه دهیم وشاهد به ثمر نشستن بیشتر این شجره طیبه باشیم.