پذیرش بدون آزمون دانشجو در رشته های مختلف کاردانی و کارشناسی – پرداخت کل شهریه با وام قرض الحسنه

registration-95

پرداخت کلیه شهریه دوران تحصیل از طریق وام قرض الحسنه ( ۴ درصد)

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر از پذیرش دانشجوی بدون کنکور در بیش از ۳۵ رشته  تحصیلی در مقاطع کارشناسی(پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) در رشته‌های مختلف خبر داد.

دکتر محمد علی کرمی  گفت: امسال با توجه به تنوع رشته ها و وجود برخی رشته های خاص و پرطرفدار و نیز فراهم کردن امکانات و تجهیزات پیشرفته و ارائه سایر تسهیلات و خدمات انتظار داریم ثبت نام بیشتری نسبت به سالهای قبل انجام شود.

وی افزود: رشته‌های فنی و مهندسی شامل مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی عمران و نقشه‌برداری، مهندسی صنایع، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک و شیمی کاربردی … می باشند.

ایشان به رشته‌های شاخص علوم انسانی نیز اشاره کرد و از رشته های مدیریت، حسابداری، آموزش زبان انگلیسی، زبان و ادبیات فارسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی و … نام برد.

وی با اشاره به تمهیدات اتخاذ شده در شورای استانی دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: زمینه استفاده دانشجویان از تسهیلات قرض الحسنه برای کل شهریه از اغاز تا پایان تحصیل در دانشگاه فراهم خواهد شد.

دکتر علی کرمی افزود: داوطلبان گرامی جهت اطلاع از لیست کامل رشته های این واحد دانشگاهی و سایر اطلاعات می توانند به نشانی اینترنتی www.iau-dar.ac.ir مراجعه نمایند.

دکتر علی کرمی در پایان گفت: علاقمندان به ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته با داشتن مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم نظام قدیم و برای کارشناسی ناپیوسته با داشتن مدرک کاردانی و برای کاردانی پیوسته مدرک دیپلم فنی و حرفه‌ای یا کاردانش می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org نسبت به نام‌نویسی اقدام نمایند و در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره تلفن ۳۵۲۲۶۸۹۸ ـ ۰۸۴ و یا شماره تلفن مستقیم ۳۵۲۲۸۷۱۲ – ۳۵۲۲۸۷۱۱ تماس حاصل نمایند.