کسب عنوان کارآفرین نمونه سال ۱۳۹۵توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

به گزارش خبرنگار آنا واحد دره شهر- کارآفرینان طبق مهلت تعیین شده از بهمن ماه سال ۹۴ مشخصات، اطلاعات و فناوری های نوین خود را در رشته های مختلف صنعتی، خدماتی و کشاورزی در سایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی  ثبت نموده و تیم داوری جشنواره نیز از ابتدای اردیبهشت ماه امسال فعالیت خود را آغاز نمودند. که پس از بررسی مستندات و ارزیابی از بین  واحد صنعتی، خدماتی و کشاورزی ثبت نام شده در سایت مربوطه که دارای طرح های واجد شرایط بوده و حد نصاب امتیازات  لازم را کسب نموده بودند  موفق شدند به مرحله داوری راه یابند.
برای انتخاب و معرفی کارآفرینان برتر استان در مرحله استانی کمیته داوران مرکب از اساتید برجسته و افراد مجرب و مطلع در حوزه کارآفرینی به بررسی درخواستهای واصله پرداختند.
پس از پایان یافتن فعالیت تیم داوری یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان ایلام در سال ۱۳۹۵ آقای سعید شکری مدیر عامل شرکت سیف گستر دره شهر به عنوان کارآفرین نمونه استان ایلام انتخاب شدند. ایشان علاوه بر فعالیت در زمینه تولید مواد غذایی از کارکنان برجسته و خلاق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر می باشند که برای دومین سال متوالی موفق به کسب عنوان” کارافرین نمونه استان ایلام می شوند.