برگزاری مراسم زیارت عاشورا وعزاداری سرور و سالار شهیدان در واحد دره شهر

خبرگزاری آنا  دره شهر –  مراسم معنوی سوگواری سالار شهیدان امام حسین (ع) با حضور ، جمعی از کارکنان ،اساتید ودانشجویان شیفته اهل بیت  عصمت و طهارت به همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد وهیات مذهبی پیروان ولایت درسالن اجتماعات دانشگاه آزاداسلامی واحد دره شهربرگزارشد.درآغاز آقای دکتر محمد علی کرمی ریاست واحد ضمن عرض تسلیت به عزاداران  سرور و سالار شهیدان  گفت : ماه محرم، ماه درس‌آموزی از مکتب عاشورا و آموزه‌های اهل‌بیت(ع) است و همه ما نیز باید عاشورایی و پیرو واقعی مکتب عاشورا باشیم.
این مراسم معنوی با مداحی مداحان اهل بیت همراه بود حجت السلام والمسلمین حاج آقا هاشمی نماینده  اعزامی از دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام  در خصوص محرم و اتفاقات کربلا مطالبی را عنوان نمودند.
وی افزود: هدف اصلی از برپایی آیین‌های محرم، عزاداری برای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، اهل‌بیت و یاران با وفایش و زنده نگه داشتن ارزش‌های والای قیام عاشورا است.
حاج آقا هاشمی اضافه کرد: ماه محرم، ماه اشک ریختن بر رشادت‌ها و شجاعت‌های شهدای کربلا است و این شهرستان نیز همزمان با سراسر کشور و هم‌چون سال‌های گذشته، با آیین و روش‌های خاصی با حضور گسترده و با شکوه مردم شریف و متدین تاکستان در قالب عزاداری‌های ماه محرم همراه است.
وی در پایان به تبیین اهداف حضرت امام حسین(ع) از قیام و نهضت عاشورا پرداخت و گفت: هدف حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) این بود که آزادگی را به شیعیان بیاموزد و همین روحیه بود که به فرزندان این سرزمین آموخت تن به ذلت ندهند و در مقابل ستمگران و زورگویان سر تعظیم فرود نیاورند. درپایان این مراسم معنوی مداحان اهل بیت آقایان کربلایی کامبیز اله نوری  و علیرضا زینی وند ذکر مصیبت و مداحی کرده و سوگواران آن حضرت به سینه زنی و عزاداری سالار شهیدان پرداختند