بازدید هیات عالی نظارت منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی از واحد دره شهر

به گزارش خبرنگار آنا، هیات عالی نظارت منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی از واحد دره شهر بازدید کردند .رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر در گزارشی به هیات عالی نظارت منطقه ۵ دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه دومین واحدی است که در استان بعد از واحد ایلام  تاسیس شده است ، گفت: «این واحد در سال ۸۲ با ۴۰ دانشجو در یک ساختمان اجاره‌ای راه اندازی شد. در سال ۸۸ ساختمان اصلی این مرکز در زمینی به وسعت ۲۰٫۰۰۰ متر مربع و با زیربنای ۴۷۰۰ متر مربع احداث و اکنون در بیش از ۳۵ رشته تحصیلی در خدمت جوانان و طالبان علم و دانش شهرستان دره شهر و شهرهای همجوار است
ایشان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت واحد دره شهر افزود: «توسعه تحصیلات تکمیلی در رشته‌های تحصیلی از برنامه‌های اولویت‌دار این واحد دانشگاهی است که امید است در آینده‌ای نزدیک بتوانیم در توسعه و تعالی آموزش عالی در این دیار محروم گام‌های خوبی برداریم
nezarat-5
در این بازدید دکتر محسن عقابی معاون هیات عالی نظارت منطقه ۵ در جمع کارکنان  ،اعضای هیات علمی و هیات رئیسه واحد دره شهر با برشمردن اهداف هیأت عالی نظارت گفت: توسعه تحصیلات تکمیلی، ایجاد درآمد های نو و جایگزین و کم کردن اتکا به خود از نظام شهریه محوری، ایجاد مدیریت هزینه و صرفه جویی ، سبک سازی دانشگاه از حیث نیروی انسانی ، استفاده از توان تخصصی اعضای هیأت علمی و کارکنان و توسعه مدارس سما از اهداف تشکیل هیأت نظارت در دانشگاه آزاد اسلامی است. با بررسی نقاط ضعف و قوت ، تهدید ها و فرصت های پیش روی واحد دره شهر نکته نظرات و پیشنهادات خود را در راستای تعالی و رشد واحد دره شهر ارائه کردند. درپایان نیز از امکانات واحد،کتابخانه،کارگاه کامپیوتر،آزمایشگاه و پروژه عمرانی واحد دیدن کردند. دکتر علی کرمی از رهنمودهای ارزنده  تیم ارزیابی و نظاغرت منطقه ۵ قدردانی نموده و ابراز امیدواری کردند که با تجزیه تحلیل موانع موجود برطرف شود .