بازدید دانش آموزان دبیرستان های دره شهر از امکانات و توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر در هفته پژوهش و فناوری

دانش‌آموزان دبیرستان‌های دره شهر به همراه معلمان خود از بخش‌های مختلف این دانشگاه دیدن کردند .

خبرنگار خبرگزاری آنا  در دانشگاه آزاد اسلامی دره شهر  –  به مناسبت هفته پزوهش  و سیاست دانشگاه در جهت معرفی امکانات و دستاوردهای واحد دانشگاهی با توجه به برنامه ریزی های قبلی ؛ دانش آموزان دبیرستان های دره شهر  از این دانشگاه دیدن کردند .

سعید شکری افزود : دانش آموزان در این بازدید از  نزدیک با امکانات و دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آشنا شدند و از کارگاهها ،آزمایشگاهها  و کلاسهای درسی اساتید  نیز بازدید نمودند.

وی بیان کرد : با همکاری  و هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ، بازدید کنندگان با توضیحات کارشناسان مربوطه در هر قسمت بصورت جزئی تر  با وظایف قسمت های مختلف دانشگاه آشنا شدند و بدین ترتیب نحوه تحصیل و  استفاده بهینه از امکانات این واحد دانشگاهی نیز به آنان معرفی شد.

دکتر محمد علی کرمی ریاست دانشگاه  با حضور در جمع دانش آموزان ضمن خیر مقدم به مدیران ، معلمان و دانش آموزان دبیرستانهای دره شهر، از آنان خواست با تعامل و ارتباط بیشتر با دانشگاه از امکانات این واحد در جهت تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانش آموزان استفاده کنند. ایشان ابراز داشت که درب های دانشگاه همیشه به روی دانش آموزان عزیز باز است و اساتید مجرب این واحد آمادگی برگزاری کلاسهای آموزشی و تقویتی برای مقاطع مفتلف بخصوص  برای دانش اموزان دوره پیش دانشگاهی را دارد و دفتر مشاوره دانشگاه با کادری مجرب آماده ارائه خدمات مشاوره ای  رایگان به این عزیزان می باشد.

در پایان نیز بروشور و  سی دی های تبلیغاتی معرفی دانشگاه بین دانش آموزان توزیع شد.

uni-for-all-3
uni-for-all-1