بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

مراسم روز دانشجو در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دراین مراسم که با حضور  فرماندار ، مسئولان محلی ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد دره شهر برگزار شد. در آغاز دکتر محمد علی کرمی رئیس واحد دره شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی ۱۶آذر سال ۱۳۳۲ و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت: این سه دانشجو(شهید آذر شریعت رضوی، شهید احمد قندچی و شهید مصطفی بزرگ نیا ) با نثار خون خود و دفاع از اعتقادشان، استکبار ستیزی و پاسداشت از ارزشها را جاودانه کردند.
رئیس واحد دره شهر در ادامه گفت : اکنون همه دانشجویان باید با الهام از این شهدا راه دینداری، آزادگی و استکبار ستیزی را بپیمایند و با ایمان راسخ، فراگیری دانش و کسب موفقیتهای علمی جهانی خاری بر چشم دشمنان باشند.
دکترعلی کرمی تصریح کرد: هیچ کس نمی تواند ادعا کند در هر گوشه و برهه از تاریخ انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران نقش دانشجویان کمرنگ بوده است بلکه جایگاه ویژه دانشجوی مبارز و مومن ما همیشه در میان ملت عزیزمان مشهود است و روز ۱۶ آذر هم یکی از روزهای تاثیر گذار حیات ملت ایرا ن است که باعث رشد نهضت عظیم ملی و اسلامی انقلاب و پویایی بیشتر دانش شد.
آقای شفیعی فرماندار دره شهر نیزضمن تبریک روز دانشجو با اشاره به شهادت  سه تن از دانشجویان در۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ به نقش دانشجویان در استکبار ستیزی پرداخت. وی با اشاره به اینکه شهادت این ۳ نفر مقدمه ای برای بیدارگری و حق طلبی ملت ایران در انقلاب بزرگ آن شد افزود:این سه دانشجو نامشان را در تاریخ نشاندند تا هر سال۱۶ آذر را با افتخار به نامشان، فهمشان و پای فشاری آنها بر اعتقادشان پاس داریم و از این ثبات عقیده و مقاومت در ایمانشان درس آزادگی، حق طلبی و مبارزه با ظلم و کفر و استکبار را بیاموزیم.

پس از پخش نماهنگ تصویری و اجرای برنامه های متنوع توسط دانشجویان واحد دره شهر در پایان به دانشجویان برتر اول تا سوم در رشته های تحصیلی مختلف ، برترینهای قرآنی و ورزشی  لوح تقدیر وجوایزی اهدا شد.photo_2016-12-02_11-29-09

یک دیدگاه در “بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر