مراسم بزرگداشت رحلت رئیس تشخیص مصلحت نظام آیت الله هاشمی رفسنجانی در مسجد جامع شهرستان دره شهر برگزار شد

خبرگزاری آنا دره شهر-  مجلس ترحیم و بزرگداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی با حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر ،مسئولین ، نهادهای نظامی و انتظامی  و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع شهر دره شهر برگزار شد.
مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و با قرائت فاتحه حاضرین در این مراسم در سوگ و ماتم این بزرگ مرد عرصه سیاست و تاریخ ایران عزیز نشستند.در ادامه بیانیه های تسلیت مقام معظم رهبری  و رئیس جمهور به صورت جداگانه قرائت شد.
حجت الاسلام “عبداله شمسی” امام جمعه موقت دره شهر در مراسم بزرگداشت رحلت آیت الله هاشمی گفت: در گذشت ناگهانی رفیق دیرین، همسنگر و همگام امام و رهبری در دوران مبارزات نهضت اسلامی را به محضر مردم قدرشناس و مقام معظم رهبری تسلیت می گوییم.
 وی اظهار کرد: هیچکس تلاشهای آیت الله هاشمی را در راستای پیروزی انقلاب و رنجهای ایشان را در مبارزه با رژیم ستمشاهی فراموش نخواهد کرد .همین نقش ارزنده ایشان در تحقق پیروزی انقلاب باعث صدور پیام صمیمانه رهبر انقلاب و به طبع آن حضور مردم انقلابی و حزب الهی در مراسم  خاکسپاری ایشان شد.حضور پرشکوه مردم در مراسم خاکسپاری رئیس تشخیص مصلحت نظام حماسه همدلی، اتحاد و دفاع از آرمانهای امام و رهبری در مقابل چشمان بهت زده استکبار بود.
 حجت الاسلام شمسی با بیان اینکه وحدت تنها راه بستن نفوذ دشمنان و تفرقه افکنان است، یادآورشد: امروز این تفرقه توسط خناسان و موج سواران فرصت طلب به تبعیت از رسانه ای بیگانه انجام می گیرد.