خبرنگار آنا واحد دره شهر- دکتر علی قمری عضو هیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر به عنوان عضوکمیته علمی و کمیته داوران انجمن بتن آمریکاACI  شااخه ایران انتخاب شدند. انجمن بتن آمریکاACI  معتبرترین مرجع پژوهشی درخصوص تحلیل ، طراحی ونگهداری سازه های بتن آرمه پیشرفته و معمولی در دنیاست که تمام آیین نامه های معتبر دنیا در این خصوص با آیین نامه های این انجمن صحت سنجی می شوند.

یک دیدگاه در “انتخاب عضو هیات علمی واحد دره شهر به عنوان عضوکمیته علمی و کمیته داوران انجمن بتن آمریکاACI شاخه ایران.

1. جناب مهندس قمری،عضویت شما رادرکمیته علمی و داوری انجمن بتن آمریکاACIراصمیمانه تبریک عرض میکنم، پیشرفت روزافزونتان راآرزومند م.