Academic Essay-writing workshop in English and Persian language

pic 1

کارگاه آموزش مقاله نویسی به زبان انگلیسی و فارسی با شرکت جمعی از کارکنان و اعضای هیأت علمی در سالن ویدوئوکنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر برگزار شد. در این کارگاه آموزشی آقای سعید میرزایی مدرس کارگاه توضیحاتی پیرامون تعریف مقاله، اصول مقاله نویسی و بخش های مختلف مقاله(عنوان، چکیده، مقدمه، بدنه و سایر بخش های آن) به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه دارد.

میرزایی در ادامه به منظور آشنایی هرچه بیشتر شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی به قواعد کاربردی و نکات پیشرفته در نگارش مقالات علمی و توضیح انواع مقالات( different types of essays) و بررسی آنها با ارائه نمونه مقالات به بحث و گفتگو پرداخت.

سعید میرزایی دانش آموخته مترجمی، دانشجوی کارشناسی ارشد آموزشی زبان انگلیسی و از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر می باشد.

یک دیدگاه در “برگزاری کارگاه علمی-آموزشی مقاله نویسی به زبان انگلیسی و فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

1. با سلام و ارزوی موفقیت برای تمام کارکنان و دانشجویان شاغل در دانشگاه ازاد واحد دره شهر. فعالیتهای پژوهشی از حلقه های مفقوده دانشگاه میباشد که امیدواریم از این پس مورد توجه بیشتر اساتید و دانشجویان قرار گیرد. برای اقای میرزایی هم ارزوی موفقیت دارم . تسلط ایشان به زبان انگلیسی ستودنی است . انشا الله شاهد اموزشهای بیشتر از جانب ایشان باشیم