ثبت نام بدون آزمون نیمسال اول ۹۶-۹۷

photo_2017-08-02_11-02-04

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر،

با کادری مجرب و علمی، با امکانات آموزشی مانند فضای استاندارد آموزشی، آزمایشگاه، سایت کامپیوتر، کتابخانه در رشته های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و … در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون برای نیمسال اول ۹۶/۹۷ دانشجو می پذیرد.

این واحد دانشگاهی با عقد تفاهم نامه های مالی با ادارت و سازمان هایی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین فراهم نمودن بستر مناسب برای پرداخت شهریه به صورت تمام قسط، شرایط برای ادامه تحصیل همه متقاضیان ورود به دانشگاه را فراهم نموده است، بطوریکه تمام اقشار جامعه می توانند در بزرگترین دانشگاه حضوری جهان بدون کوچکترین دغدغه ای ادامه تحصیل دهند.

علاقه مندان برای ثبت نام، می توانند از ۹/۵/۹۶ با مراجعه به سایت مرکز آزمون به آدرس azmoon.org برای ثبت نامه اولیه اقدام نمایند و در شهریور ماه برای ثبت نام نهایی به واحد دره شهر مراجعه نمایند.