پیام تبریک دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به مناسبت روز کارمند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام بدین شرح است:

“بسمه تعالی”

خدا را شاکریم که فرصتی دست داد تا روز کارمند را به همکاران دلسوز و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی تبریک گفته و از خدمات و زحمات ایشان تجلیل کنیم.

از آنجایی که داشتن نیروی انسانی متعهد و متخصص، از مهمترین و اثربخش‌ترین الزامات بالندگی و توسعه یک سازمان است، مسئولیت همکاران ما در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین و اثرگذارترین نهادها در حوزه آموزش عالی که نقش خطیر تربیت و پرورش فرزندان این مرز و بوم در حوزه فرهنگی، آموزشی و پژوهشی را بر عهده دارد، دوچندان است.

اگر امروز دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است با درنوردیدن مرزهای دانش ، جایگاه معتبری در مجامع علمی ملی و بین‌المللی کسب کند، همه این موفقیت ها در سایه تلاش و تعهد همکارانی صورت گرفته است که به عنوان سرمایه های اصلی دانشگاه با صداقت کاری و مسئولیت پذیری در جهت خدمت به دانشجویان و خانواده های عزیز آنان گام برداشته اند.

در حقیقت کارکنان و اعضای هیات علمی، دو بال اصلی رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه ، توسعه و تعالی سازمانی هستند که با پیوند منطقی و مستمر بین سرمایه های فکری و انسانی دانشگاه و سرمایه های ساختاری است که می توان به تحولات مثبت در چشم انداز روشن تنها دانشگاه مردمی جهان امید بست.

اینجانب با تبریک روز کارمند و آرزوی بهروزی و موفقیت برای همه همکاران گرامی، امید دارم با همکاری و همراهی یکدیگر، بتوانیم در مسیر رشد و اعتلای دانشگاه آزاد اسلامی و خدمت رسانی به جامعه کوشا باشیم.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی