بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

مراسم روز دانشجو و گرامیداشت یاد شهدای دانشجوی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دراین مراسم که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه دره شهر ، فرماندار ، مسئولان محلی ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد دره شهر برگزار شد. در آغاز دکتر محمد علی کرمی رئیس واحد دره شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال ۱۳۳۲ و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت: این روز یادآور عدالت خواهی و استکبار ستیزی دانشگاهیان در دوران ستمشاهی است.

دکترعلی کرمی تصریح کرد: هیچ کس نمی تواند ادعا کند در هر گوشه و برهه از تاریخ انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران نقش دانشجویان کمرنگ بوده است بلکه جایگاه ویژه دانشجوی مبارز و مومن ما همیشه در میان ملت عزیزمان مشهود است و روز ۱۶ آذر هم یکی از روزهای تاثیر گذار حیات ملت ایرا ن است که باعث رشد نهضت عظیم ملی و اسلامی انقلاب و پویایی بیشتر دانش شد.

وی خاطرنشان کرد: مقایسه اجمالی آمار دانشجویان قبل و بعد از انقلاب این رشد کمی و کیفی را به وفور نشان میدهد بطوریکه قبل از انقلاب تعداد دانشجوهای دانشگاههای سراسر ایران به ۱۰۰ هزار نفر نمی رسید اما امروز بالغ بر ۴میلیون نفر بعنوان دانشجو در دانشگاههای ما به درس و تحصیل اشتغال دارند که در این بین دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان  سهم بسزایی در تعلیم و تربیت نیروهای متخصص و متعهد این مرز و بوم داشته است و علاوه بر آن دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد مراکز دانشگاهی حتی در دور افتاده ترین نقاط کشور گامی بزرگ در همگانی کردن آموزش عالی و توزیع عادلانه آموزش عالی برداشته است . در بسیاری از شهرهای ایران این دانشگاه آزاد اسلامی بوده که با تاسیس واحد دانشگاهی برای اولین بار آموزش عالی را در آن شهر راه اندازی نموده است و پرچمدار توسعه آموزش عالی می باشد حال نیزبا  این دانشگاه گام در مسیر توسعه تحصیلات تکمیلی و توسعه پژوهش های دانش بنیان نهاده است ، خلاف اخلاق اسلامی است که عده ای کوتاه نگر بخواهند با سخنان نسنجیده خود و نادیده گرفتن خدمات متنوع و متعدد این دانشگاه خدشه ای به تاریخ پر ثمر آن وارد نمایند.

پس از پخش نماهنگ تصویری و اجرای برنامه های متنوع توسط دانشجویان واحد دره شهر در پایان به دانشجویان برتر اول تا سوم در رشته های تحصیلی مختلف ، برترینهای قرآنی و ورزشی  لوح تقدیر وجوایزی اهدا شد.