رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره‌شهر معرفی شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره‌شهر با حضور جمعی از مسوولان استانی و دانشگاهی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکتر میرزایی حیدری دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با حضور در واحد دره شهر از زحمات و تلاش های صادقانه آقای دکتر محمد علی کرمی تقدیر و تشکر نموده و آقای دکتر امید ونداد را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر معرفی کرد.

دکتر میرزایی حیدری گفت: یکی از مولفه‌های توسعه توجه به علم و معلم است و جامعه‌ای که بخواهد توسعه و پیشرفت بهتری داشته باشد باید به تخصص و علم نگاه ویژه‌ای داشته باشد. دانشگاه‌ها به عنوان اصلی‌ترین کانون توزیع و تولید علم عمل می‌کنند و می‌توانند با پرورش و تربیت نخبگان در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرین باشند.

دبیر هیات امنای دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری غیردولتی جهان یکی از این دانشگاه‌هاست که می‌تواند نقش بی‌بدیلی را ارائه کند و با توجه به اینکه این دهه از سوی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به نام دهه کیفیت نامگذاری شده است، باید تمام سیاست‌های دانشگاه در جهت ارتقاء استاندارد‌ها و تقدم کیفیت بر کمیت مدنظر قرار گیرد.