سیزدهم آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است

دکتر ونداد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر در گفتگو با خبرنگار آنا گفت : ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و یادآور حوادث مهمی است که در شکل ‌گیری انقلاب اسلامی و شکست توطئه‌های آمریکا به عنوان نماد واقعی امپریالیسم نقش اساسی داشتند.

تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه (۱۳ آبان ۱۳۴۳) که در پی مخالفت علنی ایشان در اعطای مصونیت قضائی به اتباع آمریکایی صورت می‌گرفت از یک سو و اعتراض گسترده دانش‌آموزان تهرانی به دخالت‌های آمریکا در امور داخلی کشور (۱۳ آبان ۱۳۵۷) از دیگر سو، شرایط را برای اوج‌گیری انقلاب و نیز تسریع سرنگونی رژیم شاهنشاهی فراهم نمود.

۱۳ ابان ۱

همزمان با این تحولات، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام و رهبری (۱۳ آبان ۱۳۵۸) ابعاد جدیدی از مبارزه مردم ایران با آمریکا را رقم زد به طوری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی این روز را به روز “ملی مبارزه با استکبار” نامگذاری کردند. در واقع تلاقی این سه حادثه مهم تاریخی نقطه عطفی در مبارزات مردم ایران در انتخاب سرنوشت خویش و پایه‌‌گذاری حکومت مردم سالاری دینی به شمار می‌رود.

دکترونداد در ادامه ضمن تکریم رشادت‌ها و حماسه‌آفرینی‌های تاریخی دانش‌آموزان و دانشجویان در مبارزه با استکبار، یادآور شد باید در دفاع از حقوق ملت ایران و عمل به آرمانهای امام خمینی و منویات رهبر فرزانه انقلاب به رسالت تاریخی خویش وفادار بمانیم.

در پایان ایشان اعلام نمود : ما کارکنان ، اساتید ، دانشجویان ودانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر همراه با آحاد مردم و فرهیختگان دانشگاهی  ضمن شرکت در راهپیمایی بزرگ روز ۱۳آبان بار دیگر بر اصول انقلاب اسلامی ایران تاکید می کنیم.