بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

مراسم روز دانشجو در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دراین مراسم که با حضور  مسئولان محلی ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد دره شهر برگزار شد. در آغاز دکتر امید ونداد رئیس واحد دره شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی ۱۶آذر سال ۱۳۳۲ و تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان گفت : اکنون همه دانشجویان باید با الهام از شهدا راه دینداری، آزادگی و استکبار ستیزی را بپیمایند و با ایمان راسخ، فراگیری دانش و کسب موفقیتهای علمی جهانی خاری بر چشم دشمنان باشند.

WhatsApp Image 2019-12-07 at 11.07.41 WhatsApp Image 2019-12-07 at 11.07.54(1)

WhatsApp Image 2019-12-07 at 11.07.54

دکترونداد تصریح کرد: هیچ کس نمی تواند ادعا کند در هر گوشه و برهه از تاریخ انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران نقش دانشجویان کمرنگ بوده است بلکه جایگاه ویژه دانشجوی مبارز و مومن ما همیشه در میان ملت عزیزمان مشهود است و روز ۱۶ آذر هم یکی از روزهای تاثیر گذار حیات ملت ایرا ن است که باعث رشد نهضت عظیم ملی و اسلامی انقلاب و پویایی بیشتر دانش شد.

پس از پخش نماهنگ تصویری و اجرای برنامه های متنوع توسط دانشجویان واحد دره شهر در پایان به دانشجویان برتر اول تا سوم در رشته های تحصیلی مختلف ، برترینهای قرآنی و ورزشی  لوح تقدیر وجوایزی اهدا شد.