اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

🔸️نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهرماه ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

🔹️به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره های کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.org قرار گرفت.

🔸️پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از روز دوشنبه ۲۸ مهر با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

🔹️پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

🔸️مطابق مصوبه جلسه ۲۳ شورای سنجش و پذیرش چنانچه پذیرفته شدگان این مرحله در اعلام نتایج رشته های با آزمون پذیرفته شوند و متقاضی ثبت نام در آن رشته ها باشند واحدهای دانشگاهی نسبت به عودت مدارک و مسترد نمودن شهریه اخذ شده اقدام خواهند کرد.

🔹️راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته، کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی در نیمسال اول سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه sanjesh.iau.ir جهت دریافت و مطالعه موجود است