تبریک روز دانشجو به صورت مجازی توسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر

دکتر امید ونداد ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهربه مناسبت روز دانشجو ضمن تبریک این روز تاریخی به همه دانشجویان عزیز اظهار داشت: بی شک نعمت بزرگ استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان ،دانشجویان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند. آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.
دکتر ونداد در ادامه افزود : ۱۶ آذر یک روز تاریخی و سرنوشت ساز در تاریخ ایران اسلامی است که یادآور رشادت دانشجویانی است که در ۱۶ آذر سال۱۳۳۲ اتفاق افتاد و با عث شد این روز به نام روز دانشجو نامگذاری شود .
وی افزود: امروز شما دانشجویان عزیز میراث داران خون شهدایی هستید که با رشادت و از خود گذشتگی خود در آن زمان امنیت امروز ما را به ارمغان آوردند . بزرگترین وابستگی ملت ها به استکبار، وابستگی فکری است و ملتی که وابستگی فکری داشته باشد در همه جهات از آن وابستگی فکری تاثیر می گیرد و امروز ما می بینیم که در رسانه های غرب در همین فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای چقدر تلاش می کنند تا با ابراز وجود در منطقه نقش زشت خود را پر رنگ تر کنند و بهتر است که در مقابل این دسیسه ها من و شما به عنوان دانشگاهی و دانشجو برنامه ریزی کنیم و با همفکری ،تجزیه و تحلیل مسائل روز سعی در خنثی سازی این دسیسه ها داشته باشیم و بدانیم که هیچ کس به جز خود ما نمی تواند سرنوشت ما را تعیین کند و باید در این مسیر آگاهانه قدم برداریم . ایشان ابراز امیدواری کردند که انشاالله در سال آینده پس از پشت سر گذاشتن بیماری منحوس کرونا بار دیگر شاهد برگزاری مراسم روز دانشجو با حضور دانشجویان عزیز باشیم.