پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دره شهر به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دکتر امید ونداد، رئیس دانشگاه آزاد اسالمی واحد دره شهر ، با صدور پیامی؛ نخستین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش را تسلیت گفت .متن پیام بدین شرح است:
یک سال از شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی به دست رژیم جنایتکار آمریکا می گذرد؛ بزرگمردی که با عزم و اراده وصف ناشدنی به دفاع از ایران عزیز و سرزمین های اسلامی پرداخت و خون پاکش جانیدوباره به مبارزان راه آزادی و آزادگی بخشید.
ایشان پس از سال ها مجاهدت در دوران دفاع مقدس به عنوان مؤثرترین عنصر مبارزه با تروریسم در منطقه شناخته شده بود و نمادی بارز از عزت، غیرت، اخلاص، استکبار ستیزی، دفاع از مظلوم و وطندوستی بود.
شهادت سردار رشید محور مقاومت، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جمعی از همراهان ایشان، ملت بزرگوار ایران و عموم رزمندگان و مجاهدین اسالم را اندوهگین نمود و نشان داد جنایتکاران عالم برای دستابی به مقاصد پلید خود از هیچ ابزاری دریغ نخواهند کرد.

بی شک شهادت سردار بزرگ اسلام که نشان از ایستادگی اسلام و مسلمین در برابر مستکبرین است از اذهان مسلمانان جهان فراموش نخواهد شد و استکبار جهانی بداند با شهادت آن عزیز جان تازه ای در محور استقامت در برابر متجاوزان به وجود خواهد آمد.
سالروز شهادت جانسوز سردار شجاع سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی را به محضر مبارک امام زمان (عج) ،رهبر فرزانه انقالب و همه ی رهروان مکتب امام راحل و شهدای گرانقدر بویژه خاندان معظم شهدا و ایثارگران تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال ضمن انتقام خواهی خون این شهید بزرگوار توفیق رهروی در مکتب حاج قاسم را مسألت دارم.