جزئیات برنامه زمانبندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد.

براساس برنامه زمان‌بندی شده، انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول توسط سامانه آموزشیار انجام می شود و از ۱۳ شهریور الی ۲۵ شهریور ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول از ۳ مهرماه لغایت ۱۰ مهرماه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است انتخاب واحد ورودی های جدید توسط واحد دانشگاهی انجام می شود.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال اول سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir  مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به شرح جداول زیر است:

همچنین تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است: